Ansøg

 

SOMMERAKADEMIET 2019 ER NU ÅBEN FOR ANSØGNINGER

Vi kan med stor glæde annoncere at ansøgningen til vores Sommerakademi 2019 nu er åben for universitetsstuderende. I år er der mulighed for at søge programmerne i København, Sarajevo, og Atlanta, og ansøgningsfristen er den 10. februar.

OM SOMMERAKADEMIET

Sommerakademierne (Fellowships) er intense og krævende tværfaglige programmer, hvor studerende fra både Europa og USA i fællesskab udforsker årsager til diskrimination, civilt ansvar og modstand, og minoritetsgruppers vilkår i samfundet. Læs mere om Sommerakademierne (Fellowships) på Humanity in Action’s internationale hjemmeside.

HVORNÅR? 

Europæiske Sommerakademier (København, Sarajevo): 7 juni – 3 juli 2019

Sommerakademiet i Atlanta (John Lewis Fellowship): 1 July – 31 July 2019

HVEM KAN ANSØGE?

Alle studerende eller nylige dimittender ved danske og sydsvenske universiteter kan søge, samt danske statsborgere, der studerer eller for nyligt er dimitteret fra universiteter i udlandet. Udenlandske udvekslingsstuderende ved danske eller sydsvenske universiteter kan ikke søge gennem Humanity in Action Danmark, men kan søge igennem Humanity in Actions andre kontorer, hvis de er statsborgere i enten USA, Holland, Polen, Tyskland, Bosnien-Herzegovina, Ukraine eller Grækenland. Læs mere her.

ANSØGNINGSFRIST

Ansøgningsfristen er d. 10. februar 2019 og ansøgningsformularen findes her. Vi anbefaler, at du læser mere om Sommerakademiet, inden du udfylder ansøgningen.

HAR DU SPØRGSMÅL? 

Besøg vores Facebook og den internationale hjemmeside. 

Hvis du har spørgsmål: send en email til denmark@humanityinaction.org


Ingen Svar til "Ansøg"