Informationsmøde om årets Fellowship-programmer

Tirsdag den 6. februar havde en række studerende trodset kulden og mørket for at dukke op til informationsmøde om Humanity in Actions forskellige Fellowship-programmer. Imens der blev drukket kaffe og spist kiks, hørte de fremmødte om historien bag Humanity in Action, hvad konceptet med Fellowship går ud på, og hvorfor man skal udarbejde et Action Project for at blive Senior Fellow.

Til at formidle budskabet var sekretariatsleder Emilie Bang-Jensen og programkoordinator Katja Lund Thomsen dukket op. De fortalte om det praktiske, såsom at ansøgningsdeadline er den 18 Februar, at størstedelen af de danske ansøgere vil deltage i sommerakademiet i København og at ansøgningsprocessen er således at, ca. 25-30 ansøgere vil komme til interview den 7-9 marts, hvorfra omtrent halvdelen vil blive tilbudt en plads på årets sommerakademier. De gjorde det tydeligt, at konkurrencen om pladserne kan være hård, men at de opfordrer alle til at søge uanset studiebaggrund eller erfaring, så længe man har interesse i menneskerettigheder og et ønske om at skabe et retfærdigt og inklusivt samfund.

Til at berette den personlige fortælling var en række Senior Fellows dukket op. De fortalte om deres erfaringer med de Fellowships, de havde deltaget i, hvilket dækkede over både København, Atlanta og Sarajevo. De fortalte om, hvordan de havde oplevet det sommerakademi, de havde været på, hvad deres Action Project var, og hvordan det for en af dem havde åbnet op til en praktikplads i Europa Parlamentet.

Vi takker alle, der mødte op, for en god aften.


Ingen Svar til "Informationsmøde om årets Fellowship-programmer"