Humanity in Action

  • Om Humanity in Action

Humanity in Action er en international organisation, som arbejder for at fremme forståelsen for menneskerettigheder og beskyttelse af minoriteter.

Humanity in Action

Årlige sommerakademier

Humanity in Action afholder hvert år et månedslangt sommerakademi i seks lande for udvalgte og engagerede studerende. Sommerakademiet er grobund for Humanity in Actions internationale netværk, som giver adgang til menneskerettighedsaktivister og betydningsfulde beslutningstagere i hele verdenen. Sommerakademierne er indgangen til et stort internationalt netværk af universitetsstuderende og unge professionelle, som alle interesserer sig for eller direkte beskæftiger sig med menneskerettigheder og minoriteter.

Konferencer, debatarrangementer og studierejser

Humanity in Action afholder også internationale konferencer, debatter, seminarer og kulturarrangementer med indlæg fra en bred vifte af internationale personligheder. HIA udgiver bøger, tilbyder studierejser og arrangerer besøg af unge menneskerettighedsaktivister fra hele verden.

En international organisation  

Siden Humanity in Action startede i 1999, er organisationen vokset fra kun at omfatte USA, Danmark og Holland til i dag at være etableret med selvstændige juridiske enheder i USA, Danmark, Holland, Tyskland, Frankrig, Bosnien og Polen.

Besøg den internationale hjemmeside for mere information her.