Senior Fellows

Et internationalt fællesskab

Humanity in Action er et internationalt netværk af universitetsstuderende og unge professionelle, der er engagerede i menneskerettigheder, minoriteter og social retfærdighed. Fælles for alle Humanity in Actions Senior Fellows er, at de har været på et af Humanity in Actions sommerakademier. Der er over 1500 Senior Fellows verden over og over 200 danske Senior Fellows.

Dette netværk er en integreret del af Humanity in Actions indsats. Humanity in Action arbejder for at oplyse, forbinde og styrke unge på tværs af identitet og baggrund for derved at skabe fundamentet for et empatisk, åbent og produktivt internationalt fællesskab.

Et netværk med indflydelse 

Som en del af dette netværk er der muligheder for jobs, praktikophold, kurser, efteruddannelse og meget andet. Netværket har medlemmer i verdens politiske og finansielle centre rundt om i verden, med mulighed for at finde mentorer fra sit eget interessefelt, diskutere karrieremuligheder og blive udfordret på viden og holdninger.

Humanity in Action planlægger i samarbejde med de danske Senior Fellows løbende aktiviteter og debatarrangementer. Her har de danske Senior Fellows mulighed for at holde kontakten, diskutere og udveksle erfaringer, samt række ud til det danske samfund udenfor netværket.