Senior Fellows

Et internationalt fællesskab

Humanity in Action er et internationalt netværk af universitetsstuderende og unge professionelle, der er engagerede i menneskerettigheder, minoriteter og social retfærdighed. Fælles for alle Humanity in Actions Senior Fellows er, at de har været på et af Humanity in Actions programmer. Der er over 1500 Senior Fellows verden over og over 200 danske Senior Fellows.

Dette netværk er en integreret del af Humanity in Actions mission. Humanity in Action arbejder for at oplyse, forbinde og styrke unge på tværs af kulturer, religioner, uddannelsesmæssige baggrunde samt nationaliteter for derved at skabe fundamentet for empati, åbenhed og produktiv international fællesskab.

Et netværk som giver adgang til beslutningstagere over hele verdenen

Netværket giver medlemmerne adgang til jobs, praktikophold, kurser, efteruddannelse og meget andet. Netværket har medlemmer i verdens politiske og finansielle centre rundt om i verden. Igennem netværket kan man få ældre mentorer fra sit eget interesse felt, sparing omkring karriere og blive udfordret på viden og holdninger.

Humanity in Action planlægger i samarbejde med de danske Senior Fellows aktiviteter og debatarrangementer, som bliver afholdt flere gange årligt. Her har de danske Senior Fellows mulighed for at holde kontakten, være sociale sammen og diskutere Humanity in Action relaterede problematikker. Derudover er de med til at udvælge nye Fellows til sommerakademiet og assistere Humanity in Actions sekretariat med forskellige projekter og opgaver.