Praktik for Senior Fellows

Rige muligheder for at komme tæt på beslutningstagere

Humanity in Action ønsker at skabe handling – action-delen i Humanity in Action.  Derfor tilbyder Humanity in Action praktikpladser i forskellige institutioner rundt om i verdenen, som giver mulighed for at dedikere sig fuldtid til at indhente viden og omsætte den i arbejdet mod rettighedskrænkelse og diskrimination.

Praktikophold er en unik mulighed for dem, som har deltaget i sommerakademierne og arbejdet med projekter til at forbedre deres professionelle og akademiske profil. Humanity in Actions praktikpladser er forbeholdt Senior Fellows og kan kun søges efter at have deltaget på et af Humanity in Actions programmer.

Det unikke ved Humanity in Actions praktikpladser er, at man i forløbet bliver en del af en større gruppe Senior Fellows, som alle har en dags undervisning og fire dages praktik om ugen – eller på besøg hos relevante institutioner, organisationer, virksomheder m.fl.

Praktik i den amerikanske kongres

Humanity in Action har et professionelt praktikophold i den amerikanske kongres – hvor protektor er afdøde Tom Lantos, som var en formidable menneskerettighedsforkæmper bland andet som formand for kongressens menneskerettighedsudvalg. Lantos Fellowship er en unik mulighed for at få indgående kendskab til det amerikanske demokrati indefra.

Praktik i Europaparlamentet

Det andet praktikophold som Humanity in Action selv afholder, er et praktikophold i Europa Parlamentet. Dette har Pat Cox som protektor. I sin tid som formand for det europæiske parlament kæmpede Pat Cox for sikringen af og inklusionen af den europæiske menneskerettigheds konvention i EU lov. Pat Cox Fellowship giver unge unik adgang til en af EU’s mest indflydelsesrige organer.

Pat Cox

Humanity in Action er et bredt forgrenet netværk af praktikpladser

Derudover bliver Senior Fellows tilbudt andre praktikophold – eksempelvis Anne Frank Foundation i Holland, Interpol i Nice, græsrodsorganisationer i San Fransisco og mange flere steder. Humanity in Action kan hjælpe med at skabe adgang til den internationale domstol i Haag, FN, OECD og UNHR. Humanity in Action arbejder desuden også tæt med European Fundamental Rights Agency for at fremme unges adgang og viden om denne vigtige institution.

Vil du vide mere om praktikpladser, kontakt Humanity in Action Danmarks kontor på denne mail: denmark@humanityinaction.org