Vi søger praktikanter

Studiepraktik i forårssemesteret 2017, København

Engagerer du dig i samfundet omkring dig? Går du op i sociale problemstillinger, retfærdighed, og rettigheder? Så vær med til at forme Humanity in Actions årlige Sommerakademi, der samler universitetsstuderende fra USA og Europa til et månedlangt program om menneskerettigheder, demokrati- og minoritetsforståelse.

At planlægge, koordinere og udføre Sommerakademiet er en spændende og alsidig proces, der kræver en fordybelse i relevante samfundsproblematikker og debatter, en evne til at holde flere bolde i luften på én gang, og et godt samarbejde med HIAs kontor, bestyrelse og netværk. Her er der frihed til at få prøvet idéer af, og et støttende og venligt arbejdsmiljø at gøre det i.

Om Sommerakademiet

Sommerakademiet samler 24 unge, engagerede studerende fra Bosnien, Grækenland, Tyskland, USA og Danmark til et fire ugers undervisningsforløb i juni, hvor deltagerne gennem workshops, oplæg, diskussioner og besøg hos relevante institutioner og organisationer får et indgående indblik i menneskerettigheder og minoritetsvilkår. Programmet kræver et stort personligt engagement fra deltagerne, som fordrer et stærkt sammenhold imellem dem. Du kan få en følelse for programmet her:

Humanity in Action Copenhagen Fellowship from Humanity in Action Denmark on Vimeo.

Om Humanity in Action

Humanity in Action er en international menneskerettighedsorganisation med afdelinger i Danmark, Holland, Polen, Tyskland, Bosnien og USA. HIA arbejder for at oplyse, undervise og engagere unge i menneskerettigheder og minoritetsbeskyttelse, primært gennem det årlige Sommerakademi, der bliver afholdt samtidigt i næsten alle HIA lande, og som afsluttes med en stor, fælles konference, som i 2017 bliver afholdt i Berlin.

Stillingen og opgaver

Som praktikant kommer du til at sætte et afgørende præg på Sommerakademiet. Du skal være med til at udvikle, planlægge og udføre akademiet, hvilket indebære at identificere de vigtige temaer, de helt rigtige talere, og de spændende organisationer. Under selve Sommerakademiet sørger du for, at programmet køre efter planen og at deltagerne har det godt. Derudover er der selvfølgelig diverse logistiske og ad hoc opgaver, der også skal løses, sociale medier, der skal opdateres, og medlemmer, der skal inkluderes. Du kommer til at arbejde tæt sammen med HIAs lille sekretariat, hvor vi tror på medejerskab, sparring og ansvar.

Kvalifikationer

Vi søger en energisk person, der er frisk på at tage ansvar for udfordrende opgaver. Vi forventer:

  • At du kan arbejde tematisk og projektorienteret.
  • At du kan arbejde selvstændigt og handlekraftigt.
  • At du er en god kommunikator på både dansk og engelsk.
  • At du har en interesse for samfund og/eller menneskerettigheder.

Erfaring med lignende arbejde er selvfølgelig en fordel.

Hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning samt CV, evt. eksamensbevis og relevant anbefaling til denmark@humanityinaction.org, mærket Praktikant Forår 2017.

Ansøgningsfristen er 5. december, og samtaler vil blive afholdt d. 7 december.


Ingen Svar til "Vi søger praktikanter"