Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hun var slave hos IS-bevægelsen

25. januar 2018 kl. 16:00 - 18:00

Humanity in Action Danmark indbyder hermed til årets første arrangement i forbindelse med Auschwitz-dag, Danmarks minde- og mærkedag for ofre for Holocaust og andre folkedrab. Her bevares mindet om ofrene og sikres, at viden om historiens folkedrab bliver videregivet til yngre generationer, så flere i fremtiden vil stoppe op og stille spørgsmål i mødet med racistiske ideologier og totalitære regimer.

I år kan du møde Farida Abbas Khalaf, der har været slave hos IS, der slog flere tusinde Yezidier ihjel i det nordlige Irak og gjorde andre til slaver. I dag er Farida Abbas Khalaf talskvinde for de befriede slaver og forfatter til bogen ”The Girls Who Beat ISIS”. Til arrangementet vil hun tale om: Hvordan er livet som slave? Hvorfor tog IS-bevægelsen slaver? Var det et led i et folkemord?

Khalaf har følgeskab af Denis Serinci, dansk-kurdisk journalist og forfatter til bogen ”Slave i Islamisk Stat”. Farida Abbas Khalaf er i Danmark på en skoleturné for ’aldrigmere.dk’. Mødet er åbent og ordstyrer er Anders Jerichow, formand for Humanity in Action Danmark.

Tilmelding over mail til denmark@humanityinaction.org eller via Facebook.

Vi glæder os til at se dig!

Detaljer

Dato:
25. januar 2018
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1941524749196391/

Sted

Johan Borups Højskole
Frederiksholms Kanal 24
København, 1220
+ Google Map

Arrangører

Humanity in Action Danmark
Johan Borups Højskole
aldrigmere.dk