Akademier

Humanity in Action afholder akademier, såkaldte Fellowships, for studerende i Bosnien, Danmark, Holland, Polen, Tyskland og USA. I Danmark har vi afholdt Sommerakademier for universitetsstuderende i 20 år og vi udvikler dem løbende. Over årene har knap 2000 universitetsstuderende været på vores Sommerakademier og her i Danmark tæller vores netværk over 200 deltagere, som vokser år for år.

Humanity in Actions sommerakademier er en unik mulighed for at blive del af et spændende network og mødes med andre unge, både danske og udenlandske, der også har interesse for menneskerettigheder og minoriteter. Sommerakademiet er et interdisciplinært undervisningsforløb, hvor deltagerne gennem oplæg, diskussioner og besøg hos relevante institutioner og organisationer opnår viden om menneskerettigheder og minoriteters vilkår.

På Sommerakademierne møder man nogle af de fremmeste forskere, journalister, politikerer og praktikere, og man tager ud i marken for at besøge relevante organisationer, steder og projekter. Samtidig vil der være fokus på handlings-orienterede forløb i projektudvikling. For at se sidste års Sommerakademi klik her.

Sommerakademiet afsluttet med en årlig international konference, hvor Fellows fra alle Humanity in Actions Sommerakademier, Senior Fellows, bestyrelsesmedlemmer, sekretariater og gæster samles for at diskutere menneskerettigheder, mindretalsproblematikker og andre samtidige og historiske begivenheder.

Efter at have deltaget i Sommerakademiet har du mulighed for at søge om praktik hos en af de spændende internationale institutioner, som Humanity In Action samarbejder med; herunder Kongressen i USA, Europa-Parlamentet og Anne Frank Foundation i Holland.